K2 DEOCAR oro gaiviklis HONEY APPLE (medus ir obuolys) 250ml

K2 DEOCAR oro gaiviklis HONEY APPLE (medus ir obuolys) 250ml

M117HA
2,70 €
Su mokesčiais
Kiekis
Paskutinė prekė

Aprašymas

Obuolys ir medus. Saldumas, šiluma ir viliojantis aromatas. Apvyniojantys ir raminantys pojūčiai... Apetitą keliantys... Tai medaus obuolio kompozicija. Tai vienas iš tų kvapų, kurie užpildo erdvę jaukia, namų atmosfera, kviečiančia atsipalaiduoti.

Unikalus, universalus itin intensyvaus aromato oro gaiviklis, skirtas naudoti automobilio interjere ar kitose patalpose. Specialiai parinktas kvapų natų rinkinys suteikia atsipalaidavimo ir palengvėjimo pojūčiams, įnešdamas į aplinką gaivos dvelksmą ir ilgam pripildydamas ją aromatingu kvapu.

K2 Deocar oro gaiviklis yra itin efektyvus. Dėl modernaus aplikatoriaus naudojimo oro gaiviklis aplinką pabarsto subtilia dulksna, kuri efektyviai užpildo visą erdvę nuostabiu aromatu. 250 ml buteliuko pakanka daugiau nei 700 kartų. Kruopščiai parinktos, intensyvios kompozicijos užtikrina ilgalaikį kvapą patalpoje.

Kruopščiai parinkta oro gaiviklio formulė neutralizuoja nemalonius kvapus ir užpildo interjerą aromatingu kvapu. Puikiai tinka naudoti kaip automobilio kvapą, taip pat butuose, biuruose, vonios kambariuose ir tualetuose, drabužių spintose, spintose ir kitose vietose, kur norime malonaus, gaivaus kvapo.

Suteikite savo aplinkai išskirtinio charakterio ir padidinkite buvimo joje komfortą su K2 Deocar

Prekė detaliau
M117HA
5906534018908
1 Vienetas
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: 370391

391

Kaina 0,40 €
Daugiau
Yra sandėlyje

Kodas: 370725

725

Kaina 1,45 €
Daugiau
Yra sandėlyje