ERLA oro gaiviklis SUMMER TIME (vasaros laikas) 50ML

ERLA oro gaiviklis SUMMER TIME (vasaros laikas) 50ML

R412
3,50 €
Su mokesčiais
Kiekis

Aprašymas

Gaivus vasaros aromatas pagrįstas gaiviu citrinos aromatu. Gaivus ir gaivus kvapas paverčia erdvę rojaus sala, kurioje deginasi citrusų krūmai. Citrinų kvapas ramina pojūčius ir tuo pačiu stimuliuoja, pripildo energijos veikti. Vasaros laikas yra švenčių, uždarytų stikliniame butelyje, esmė.

Erla Sato yra stilingas oro gaiviklis kvepalų difuzoriaus su lazdelėmis pavidalu. Elegantiškas ir praktiškas. Jo dėka galėsite lengvai atnaujinti ir papuošti bet kokią erdvę namuose, biure ir kur tik norite.

Unikalios kvapų kompozicijos pakeis vidaus klimatą ir užpildys jį kvapu, išsilaikančiu iki 6 savaičių. Erla Sato – tai itin patvarios kvapų lazdelės, kuriomis taip pat sėkmingai galite užmaskuoti bet kokius nepageidaujamus kvapus.

Minimalistinis ir elegantiškas buteliukas su kvapniu aliejumi – išskirtinai patogus sprendimas. Difuzinis gaiviklis su lazdelėmis nereikalauja šilumos ir energijos. Galite įdėti jį į savo mėgstamą vietą. Lazdelės spontaniškai prisotinamos kvapo ir palaipsniui jį atpalaiduoja.

Erla Sato kvapo intensyvumą galima reguliuoti lazdelėmis. Kuo daugiau lazdelių pamerkta į esenciją, tuo ryškesnis kvapas.

Didelėse erdvėse SATO oro gaiviklius galima derinti tarpusavyje ir sukurti savo unikalias kvapų kompozicijas.

Prekė detaliau
R412
5906534019493
4 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: 370725

725

Kaina 1,45 €
Daugiau
Yra sandėlyje

Kodas: 370758

758

Kaina 0,25 €
Daugiau
Yra sandėlyje